Van dichtbij meebouwen aan jouw toekomst

Financiële zekerheid zorgt voor vrijheid en vertrouwen. Zo simpel zien wij het. Daarom is ons belangrijkste doel om samen met jou een stevig fundament neer te leggen. Daarvoor brengen we uiteraard een hele hoop kennis en ervaring mee. Maar wat we nog veel belangrijker vinden, is een goede relatie. Als je elkaar goed kent, kun je elkaar vertrouwen en op elkaar bouwen. Die meerwaarde is onbetaalbaar.

De kracht van een goede relatie

Bij ons heeft iedereen de vrijheid om zijn werk zelfstandig in te richten. Dat moet ook wel als je aan een goede relatie wilt werken. Want iedereen is anders en bouwen aan een langetermijnrelatie is mensenwerk.

En als die relatie staat als een huis, dan gebeuren er mooie dingen. Dan krijg je echt advies op maat, dan schakel je direct en dan ontstaat echt meerwaarde. Zo zijn we graag het financiële verlengstuk voor jouw organisatie dat zorgt voor rust en stabiliteit.

 

 

Onze ontstaansgeschiedenis

Kenty is opgericht in 2021. Maar toch lopen we al een tijdje mee. Het bedrijf is namelijk een samenvoeging van FAD en De Veldhoen; twee administratiekantoren met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van accountancy, administratie en fiscale uitdagingen.

We zijn samengegaan omdat we onze kennis willen verbreden en omdat we op een vergelijkbare manier in de wedstrijd staan. Dat werkt lekker samen. Zo bedienen we veel klanten in de regio Achterhoek, Liemers en Oost-Betuwe.

Samen vooruit

Als je op elkaar bent ingespeeld, dan bereik je meer. Wij gaan voor een pragmatische en slimme samenwerking, waarin we elkaar aanvullen, kennis uitwisselen en samen heldere doelen bepalen. Dan weten we allebei waar we het voor doen. Wel zo duidelijk. En het zorgt ervoor dat we je echt optimaal kunnen ondersteunen. Want uiteindelijk hebben we maar één doel: jouw organisatie vooruithelpen.

Zo kennen onze klanten ons

Dankzij Kenty kunnen wij in een hogere versnelling ondernemen.
- Francis Scheerder, eigenaar FourCars
Met Kenty aan onze zijde blijven wij financieel in control.
- Max en Mart van Onna, directie Perfect View B.V.
Kenty bouwt al jaren mee aan de groei van onze financieel gezonde onderneming.
- Dennis Leijser, algemeen directeur Facédo
Duurzaam denken en doen. Daar staat onze relatie voor.
- Sjef Michels, eigenaar Avalon Advies
Dankzij de fiscaal vriendelijke overdracht en begeleiding, gaat ons familiebedrijf door met de volgende generatie.
- Rudy Hermsen, eigenaar Hermsen Woonspecialist
Vorige slide
Volgende slide