Onze diensten: jouw financiële verlengstuk

Je cijfers zijn belangrijk. Je wilt gewoon weten hoe je ervoor staat. Maar dat betekent niet dat je er de hele dag mee bezig wilt zijn. Daar zijn wij voor. Als financieel verlengstuk, zeg maar. Met je contactpersoon als eerste aanspreekpunt, die precies weet hoe jouw zaken ervoor staan. Zo ondersteunen wij je helemaal, van administratie tot belastingadvies op fiscaal, juridisch en organisatorisch vlak.

Administratie

De basis van elke onderneming: een goede boekhouding! Moet gewoon gebeuren en dan kun je het maar beter praktisch maken. Daarom helpen we je op een manier die bij je past. En we hebben verschillende handige softwarepakketten. Dan hoeft het maar een paar minuten van je dag te kosten. Maar als je wilt, nemen we de hele administratie van je over. Wij gebruiken de programma’s van Yuki, Unit4 en SnelStart. Liever een ander programma? Bespreek het gewoon. Daar komen we vast uit.

>> vraag het jouw specialist

Belastingadvies

Als adviseurs kennen we de regels door en door. Logisch. Maar belangrijker is dat we ook jouw situatie door en door kennen, zodat we het maximale eruit halen en echt voor je belangen kunnen opkomen. Wel zo prettig bij de periodieke aangiften. Heb je vragen over jouw situatie? Maak gewoon even een afspraak. Ook handig voor je privésituatie of als je een bedrijf gaat starten. Dan heb je meteen alles scherp. We staan voor je klaar.

>> vraag het jouw specialist

Personeelszaken

Als het gaat om je medewerkers dan speelt er meer dan alleen de salarisadministraties. Er zijn allerlei regels, wetten en verplichtingen, en die veranderen ook nog eens regelmatig. We kunnen ons voorstellen dat je daar wat hulp bij kunt gebruiken. Daarom bieden we ondersteuning bij zaken als arbeidsovereenkomsten en verzuim. Maar ook bij loonbelasting, verkeer met instanties en algemeen advies over personeelszaken. Leg je vraag aan ons voor en we helpen je graag verder.

>> vraag het jouw specialist

Jaarrekening

Een jaarrekening van je bedrijf brengt het hele jaar overzichtelijk in beeld. Best belangrijk. En niet alleen voor de fiscus of de bank. Het helpt jezelf met het aansturen van je onderneming. De cijfers kunnen helpen om je koers te bepalen en inzicht geven in wat werkt en wat niet. Zo ga je de toekomst net wat zekerder tegemoet. En wij helpen je natuurlijk graag met het opstellen van de jaarrekening én de vertaling ervan voor jouw bedrijf.

>> vraag het jouw specialist

Bedrijfsadvies

We kennen je bedrijf en jouw markt door en door. Vinden we niet meer dan logisch. Hoe kunnen we je anders goed adviseren? Dus als de markt verandert, als zich kansen voordoen of als er wetten veranderen, dan komen we in actie. We sparren met je over mogelijke gevolgen en helpen bijvoorbeeld met bedrijfsstructurering, investeringen, overnames of vastgoed. Zo koersen we samen op de toekomst.

>> vraag het jouw specialist

Financiële planning

Een goede financiële planning geeft richting en rust voor de toekomst. Het helpt je om te bepalen wat er nodig is om doelstellingen te halen. En daar helpen we graag bij. Samen bepalen we begrotingen voor investeringen, liquiditeit, financiering en de exploitatie. En we kijken ook graag verder vooruit met een meerjarenplan, inclusief scherpe analyses. Dan onderneem je met vertrouwen. Meer weten?

>> vraag het jouw specialist

Maatwerk

Geen onderneming of branche is hetzelfde. Daarom is er altijd behoefte aan maatwerk. Heb je een vraagstuk waarover je van gedachten wilt wisselen? Heb je een probleem waar je niet uitkomt? We vinden samen altijd een oplossing. Zeker als je elkaar goed kent, kunnen we wensen en mogelijkheden perfect op elkaar afstemmen. Neem eens contact op voor een goed gesprek over jouw bedrijf.

>> vraag het jouw specialist

Zo kennen onze klanten ons

Dankzij Kenty kunnen wij in een hogere versnelling ondernemen.
- Francis Scheerder, eigenaar FourCars
Met Kenty aan onze zijde blijven wij financieel in control.
- Max en Mart van Onna, directie Perfect View B.V.
Kenty bouwt al jaren mee aan de groei van onze financieel gezonde onderneming.
- Dennis Leijser, algemeen directeur Facédo
Duurzaam denken en doen. Daar staat onze relatie voor.
- Sjef Michels, eigenaar Avalon Advies
Dankzij de fiscaal vriendelijke overdracht en begeleiding, gaat ons familiebedrijf door met de volgende generatie.
- Rudy Hermsen, eigenaar Hermsen Woonspecialist
Vorige slide
Volgende slide